Villámfordítás Fordítóiroda | Fordítás 0-24

Fordítás 32 nyelven, szakszerűen, garanciával
Üzleti, jogi, műszaki, orvosi, magán célra

info@villamforditas.hu | 0630 844 3444

Kapcsolat

Easy Media Kft.
Ügyvezető: Gál-Berey Tünde

Számlázáshoz és utaláshoz szükséges adatok:
Easy Media Kft.
1067 Budapest, Teréz körút 29. 1/19.
Számlaszám: 11707031-20002059

E-mail cím:
info@villamforditas.hu

Skype:
hungarian.translation

Telefonszám:
0630 844 3444

Személyes ügyfélszolgálat
1067 Budapest, Teréz körút 29. 1/19.
Kapucsengő: Villámfordítás
Hogy felkészülten várhassuk, kérjük telefonáljon érkezése előtt.

Postacím:
1067 Budapest, Teréz körút 29. 1/19.

A gyorsnál is gyorsabb fordításra van szükség?
Akkor gyorsan hívja munkatársunkat: 0630 844 3444

Fordítás

Gazdaságos és magas minőségű szolgáltatás írott szövegek fordítására. A fordítást okleveles szakfordítók 32 nyelven és 20 szakterületen végzik. A megrendelés és az átvétel egyaránt az interneten történik.

Sok a fordítandó szöveg? Nem tudja a karakterszámot? Különleges kívánsága van?
Küldje el a fordítandó szöveget emailben a pontos árajánlathoz: info@villamforditas.hu

Partnereink

Fordítási információk

Árajánlat kérése

A nyelvek és a karakterszám megadásával a megrendelő azonnal megtudhatja, hogy a fordítás milyen határidővel és díjon készül el. A karakterszám a fordítandó szöveg betűinek szóközökkel együtt vett száma. Ha nem ismert a karakterszám, küldje el e-mailben a fordítandó szöveget és munkatársunk ez alapján pontos árajánlatot küld.

Fordítás megrendelése

Tegyen pipát a kiválasztott fordítási szolgáltatások és extrák elé. A választáshoz automatikusan igazodik a határidő és a díj. Az így kapott árajánlatot elküldheti magának e-mailben, de rögtön meg is rendelheti a Fordítás megrendelése sorra kattintva. Ezután következik a fordítandó dokumentum feltöltése, a számlázási adatok megadása és a díjfizetés.

Minőségi garancia

A fordítóiroda okleveles szakfordító munkatársai szakmájuk legjobbjai, akik kiválóan ismerik szakterületük nyelvezetét és jellemzően az anyanyelvükre fordítanak. A Villámfordítás.hu időgaranciát vállal a fordítás határidőre történő átadására. A megrendelők saját fiókjukban nyomon követhetik a fordítás menetét és letölthetik a kész fordítást.

Hiteles fordítás

Hiteles fordítás készítésére a hazai fordítóirodák nem jogosultak, DE sok helyen elfogadják a hivatalos fordítást is (pályázat, szerződés, céges irat). Ha a megrendeléskor igényli a Hivatalos záradékot, akkor irodánk aláírással és pecséttel látja el a kinyomtatott fordítást, igazolva a fordítás tartalmi azonosságát.

Ellenőrzés, sürgősség

A nyelvi ellenőrzés (lektorálás) a szöveg második fordító általi átnézését jelenti, a nagy pontosság érdekében. Az ellenőrzés a fordítás nélkül is igényelhető, például korábbi fordítás javítására, véleményezésére. A gyorsított átadás igénylésekor a fordítás soron kívül készül, szükség esetén több fordító párhuzamos munkavégzésével.

Fizetés

A fizetés a megrendelés után bankkártyával, banki átutalással vagy PayPal-lal történik. A fordítási folyamat a fizetést követően, vagy (banki átutalás esetén) az átutalási bizonylat visszaküldése után kezdődik. Az ajánlatban szereplő határidő csak a 3 órán belüli fizetés, vagy fizetés-igazolás esetén tartható.

TranszFészek - Fordítói inkubátorház, ahol fordíthatsz a sorsodon

Saját íróasztal, inspiráló környezet, szakértő munkatársak, meleg kávé - ez várja a TranszFészek 12 lakóját.   Megnyitja kapuit Magyarország első fordítói inkubátorháza! A TranszFészek névre keresztelt iroda létrehozásával a Villámfordítás a tehetséges pályakezdő fordítók támogatását, pályakezdésének megkönnyítését és szakmai továbbképézését tűzte ki...
Még több tipp a fordításhoz »

© 2007-2014 Budapest | Villámfordítás Fordítóiroda | 10 jó tanács a fordítás megrendeléséhez